Magazinok

Nyitott kapu

Törekszünk az igényes televíziózás kritériumainak megfelelni, a tárgyszerű s egyben elfogulatlan tájékoztatást tekintjük alapfeladatunknak. Mindeközben figyelemmel vagyunk, a kistérség nemzetiségi sokszínűségére, hiszen műsorkörzetünkben élnek magyarok, svábok, sokácok és romák egyaránt. Az ő kultúrájukat mutatja be „Nyitott kapu” című kulturális műsorunk, melyet az NMHH Médiatanácsa, megalakulása óta, rendszeresen támogat. A feladatunknak tekintjük a nemzetiségek identitásának megőrzésére irányuló szerkesztői munkát, figyelemmel arra a hídszerepre, melyet egy térségi televízió betölthet, a nemzetiségek és a többségi nemzet között. Az itt élők kultúrájának és hagyományainak bemutatása jelenti műsoraink vázát. Riportösszeállítások, tudósítások és stúdióbeszélgetések keretében számolunk be, a Mohács- Bóly térség kulturális eseményeiről, jelentősebb történéseiről.

Napjaink

Közéleti magazin

A médiaszolgáltatási tevékenységünket a Médiatanács a Magyar Média Mecanatúra program keretében támogatja.

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság - Logo

A „Napjaink” című közéleti magazinunkban, a hét történéseinek tükrében, beszámolunk a legfontosabb közéleti eseményekről. Ebben teret adunk a kisebbségi és települési önkormányzatok és intézményeik kommunikációjának is, biztosítva számukra a nyilvánosság lehetőségét. Mint az a fentiekből kitűnik, a „Napjaink” című magazinunkban teret biztosítunk közéleti események és értékek bemutatásának, helyi híreknek és információknak, továbbá, az itt készített riportoknak. Mint a kistérség helyi televíziója, továbbra is meg kívánunk felelni az itt élők elvárásainak, közvetlen informálásuk által, segítve naprakész tájékozódásukat.

Hétközi magazinunkkal szerdán este 19.00 órától jelentkezünk. Ennek keretében jelentősebb kulturális eseményekről, koncertekről, gálaműsorokról számolunk be. Itt látható Közéleti csevely és Új generáció című beszélgetős műsorunk is, melyek nagy népszerűségnek örvendenek nézőink körében.

Mentés

Mentés

Elérhetőségeink

Cím

7754 Bóly, Ady E. u. 9.

Telefon

+36 69/368-162