Műsorszolgáltatói tevékenység bemutatása

A bólyi székhelyű Sághy-Sat Kft. által készített, Városi Televízió Bóly műsorait, Bóly és térsége 42 településének lakói nézhetik hétről hétre.

Törekszünk az igényes televíziózás kritériumainak megfelelni, a tárgyszerű s egyben elfogulatlan tájékoztatást tekintjük alapfeladatunknak. Mindeközben figyelemmel vagyunk, a kistérség nemzetiségi sokszínűségére, hiszen műsorkörzetünkben élnek magyarok, svábok, sokácok és romák egyaránt. Az ő kultúrájukat mutatja be „Napjaink” című állandó műsorunk, melyet az NMHH Médiatanácsa is, megalakulása óta, rendszeresen támogat. A feladatunknak tekintjük a nemzetiségek identitásának megőrzésére irányuló szerkesztői munkát, figyelemmel arra a hídszerepre, melyet egy térségi televízió betölthet, a nemzetiségek és a többségi nemzet között. Az itt élők kultúrájának és hagyományainak bemutatása jelenti műsoraink vázát. Riport összeállítások, tudósítások és stúdióbeszélgetések keretében számolunk be, a Mohács- Bóly térség kulturális eseményeiről, jelentősebb történéseiről.

 A Városi Televízió Bóly-t az NMHH Médiatanácsa, 2011. június 15-i döntése alapján, közösségi médiaszolgáltatóként ismerte el, ami –szigorú műsorszolgáltatói szabályzatunk betartása mellett- szakmai stábunkat még inkább a közszolgálatiságra való törekevésre ösztönzi. Támogatott műsorunkkal, folyamatosan bizonyítjuk, hogy szerkesztőségünk igényes és egyben nézett televíziója tud és akar lenni Mohács- Bóly térségének.

A Bólyi Városi Televízió műsorszolgáltatói tevékenysége, minden tevékenységi elemében megfelel a médiatörvényben foglaltaknak és saját műsorszolgáltatói szabályzatunknak.

Elérhetőségeink

Cím

7754 Bóly, Ady E. u. 9.

Telefon

+36 69/368-162